REKLAMI GEÇ

PAÜ Hastanesi denetlendi

PAÜ Hastanesi denetlendi

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ni denetledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2017 Perşembe, 12:12

Bakanlık ekipleri 17 Ekim’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi üniteleri olan Ameliyathane, Yoğun Bakım Üniteleri, Doğumhane, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Diyaliz Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi, Eczane, Teknik Atölye, Bilgi İşlem Koordinatörlüğü, Acil Durum ve Afet Birimi, Mikrobiyoloji Laboratuvarı, Radyoloji Ünitesi, Enfeksiyon Kontrol Komitesi, İş Yeri Sağlık ve Güvenlik Birimi, rastgele seçilmiş iki poliklinik ve klinikleri denetledi.

Merkez Müdür Yardımcısı/Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan, “Kalite yolculuğumuzda önemli bir adım olan Sağlık Bakanlığı değerlendirmesinde,  kalite çalışmalarımızda istenilenleri sabır ve özveri ile gerçekleştiren, takım ruhunu ortaya koyan tüm çalışanlarımızın desteği ile başarılı bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlık hizmetinin en iyi ve kaliteli şekilde karşılanması için işimizi düne göre daha iyi yapıyor, en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Mükemmel sağlık hizmetini, kaliteden ödün vermeden sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı