REKLAMI GEÇ

PAÜ’de sağlık turizmi atağı

PAÜ’de sağlık turizmi atağı

PAÜ Hastanesi, yenilikçi ve önder bir hastane olma yolunda bir adım daha attı. Denizli’de kamu hastaneleri içinde bir ilk olacak olan sağlık turizmi konusunda hizmetleri geliştirmek amacıyla PAÜ Hastanesinde bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2018 Perşembe, 09:40

Toplantıya, Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Başmüdür Erdinç Karataş, Beyin Cerrahisi AD. Başkanı Prof. Dr. Feridun Acar ve davetliler katıldı.

Toplantıda davetlilere seslenen Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, “Sağlık Turizmi faaliyetlerimiz, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak Gamma Knife tedavisi ile başlayacak olup diğer bölümleri de kapsayacak şekilde devam edecektir. Sağlık turizminin hastanemize, Denizli ve ülkemize önemli katkılar sağlayacak” dedi.

Beyin Cerrahi AD. Başkanı Prof. Dr. Feridun Acar ise herhangi bir cerrahi kesi yapılmadan; beyin tümörlerinde, beyin damar patolojilerinde ve nörolojik hastalıklarda tedavi yapılabilmesine olanak tanıyan bir radyocerrahi yöntemi olan Gamma Knife Ünitesi’nin, 2016 yılında faaliyete alındığını söyledi.

Acar, “Dünyada 150, Türkiye’de 11 merkezde bulunan bu yüksek teknolojili cihazın yurtdışından hastaların tedavisi için Denizli’ye gelmelerinde önemli bir avantaj oldu” dedi.

Katılımcıların ilgiyle izlediği toplantı, soru cevap bölümüyle tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı