REKLAMI GEÇ

PAÜTOG’dan alternatif kutlama

PAÜTOG’dan alternatif kutlama

Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu “Kitap okuyoruz eylemi” yaptı. PAÜTOG adına açıklama yapan Serap Nur Canoğlu, yaptıkları kitap okuma eylemi ile barış içinde kutlanan alternatif bir gençlik haftası isteklerini dile getirdiklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2010 Perşembe, 17:52

Sosyal medya araçlarının fazlasıyla kullanıldığı bir dönemde kitap okumanın önemine dikkat çekmek isteyen PAÜTOG üyeleri, Delikliçınar meydanında bir araya gelerek kitap okudu.
PAÜTOG adına açıklama yapan Serap Nur Canoğlu, kitap okuma etkinliğinin bu yıl beşincisini düzenlediklerini belirterek, gördükleri ilgiden memnun olduklarını kaydetti. Kitap okuma etkinliğini bu sene Gençlik Haftası’nda yaparak farklı bir noktaya da değinmek istediklerini ifade eden Canoğlu, “Biz toplum gönüllüsü gençler, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası’nda yaptığımız sessiz ‘kitap okuyoruz’ eylemimizde, barış içinde kutlanan alternatif bir gençlik haftası istediğimizi söylüyoruz. Gençler kendi bayramlarını kendileri, kitap okuyarak kutluyor ve savaş sembolü tankların, uçakların geçişini izlemekle geçen, gençlerin stadyumlarda bir takım hareketler yapmak zorunda olduğu bayramları istemediğimizin altını çiziyoruz. Biz istiyoruz ki gençler kendi haftalarını kendileri için kendileri organize etsin, kendileriyle ilgili çalışan kurum, kuruluşlardan haberdar olsun, bilgiye erişebilsin” diye konuştu.

Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu (PAÜTOG) ayrıca barış mesajı vermek ve farkındalık yaratmak amacıyla, 18 Mayıs günü saat 21.00’de ellerinde ışıklar ile “Barış ışığı” yaktılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı