REKLAMI GEÇ

Randevuyla gelen sıra beklemiyor

Randevuyla gelen sıra beklemiyor

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde uygulanan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS 182) ve internetten randevu ile hastalar, sıra beklemeden muayene ve tedavilerini yaptırabiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2015 Çarşamba, 12:23

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, MHRS-182’nin Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında 2011 yılında başlatılan ve hastaların hastanelere kolay ulaşabilmesini sağlayan bir sistem olduğunu söyledi.

Hastanın MHRS ile istediği doktordan sıra beklemeden kolaylıkla randevu alabildiğini belirten Öztürdk, “Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Denizli Devlet Hastanesi yerleşkesinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde de görev yapan 75 hekim arkadaşımız, günlük ortalama bin 500 hastaya bakmaktadır. Buna rağmen kayıt sırasında ve poliklinik odalarının önlerinde uzun kuyruklar oluşmamaktadır. Vatandaşlarımız randevusundan 15 dakika önce hastaneye gelerek muayene olacağı poliklinikte kaydını yaptırıp diş muayenesini olabilir” dedi.

RANDEVU NASIL ALINIYOR?
MHRS’den randevu almak isteyen vatandaşlar ev, iş ya da cep telefonlarından 182’yi aradığında çağrıyı karşılayan operatöre T.C kimlik numarası vererek muayene için hastane, poliklinik ve hekim tercihini bildiriyor. Operatör, uygun tarih ve saat dilimini söylerken, hasta seçimini yapıyor ve randevusunu alarak muayenesini olabiliyor.

Yine www.mhrs.gov.tr adresine giriş yapıp, “randevu al” butonu kullanılarak T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapıldıktan sonra randevu alınabiliyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı