REKLAMI GEÇ

Saç ekimi için onun ismini duyan Denizli’ye geliyor

Saç ekimi için onun ismini duyan Denizli’ye geliyor

Medikal Estetik Hekimi Doktor Özgür Nalbant, turizmde daha çok termal kaynaklarıyla öne çıkan Denizli’ye sağlık alanında yeni bir unvan daha katma yolunda hızla ilerliyor. Dr. Nalbant’ın başarılı uygulamaları sonucunda Denizli artık Almanya’dan Fransa’ya birçok ülkede “saç ekim merkezi” olarak anılıyor. Son olarak Dr. Nalbant’ın saç ekimi yaptığı hastaları arasına Ukraynalı Roman Batach da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2015 Çarşamba, 08:45

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini mezun olan Dr. Özgür Nalbant, aldığı eğitimle 2003 yılında Medikal Estetik Uygulama Sertifikası’nın sahibi oldu. 2005 yılında İtalyan ressam Farjio’dan aldığı eğitimle “FUE” tekniği ile saç ekimi gerçekleştiren Dr. Nalbant, 2006 yılından beri mikromotor kullanarak saç ekimini fue yöntemi ile yapıyor.

denizli-sac-ekimi-ozgur-nalbant-4
SAÇ EKİMİNİ KENDİSİNİN YAPMASI BAŞARIYI GETİRDİ

Lokal anestezi, saç çizgisinin çizilmesi, mikromotor ile saç folikülllerinin(köklerinin) alınması ve ekim için kanalların hazırlanması aşamalarını bizzat kendisinin bir sanatçı titizliği ile gerçekleştirmesi, Dr. Özgür Nalbant’ın saç ekimindeki başarısını artırdı.

denizli-sac-ekimi-ozgur-nalbant-2

UKRAYNA’DAN GELDİ
Birçok Avrupa ülkesinde, özellikle Almanya, Hollanda, Belçika ve Fransa’da yaptığı başarılı saç ekimi uygulamalarıyla tanınan Dr. Özgür Nalbant’ın hastaları arasına Ukraynalı Roman Batach da katıldı. Saç ekimiyle ilgili araştırma yaparken arkadaş çevresinden Dr. Nalbant’ın ismini duyan ve son derece doğal görünümdeki saç ekim sonuçlarını gören Batach, soluğu Denizli’de aldı.

denizli-sac-ekimi-ozgur-nalbant-1

ORGANİZASYONA ÖVGÜ
Birçok arkadaşının saç ekimi yaptırdığını, ancak istediği görünüme kavuşamamaktan şikayetler duyduğunu belirten Batach, Dr. Özgür Nalbant’ın uygulamanın her aşamasına bizzat katıldığını öğrenince hiç tereddüt etmeden Denizli’ye geldiğini, hayal ettiği saçlarına kavuşan birisi olarak ülkesine döndüğünü söyledi.

Saç ekimiyle ilgili geldiği Denizli’de, havaalanından konaklayacağı otel ve saç ekiminin yapılacağı hastaneye transferine kadar her aşamanın Dr. Özgür Nalbant tarafından çok güzel organize edildiğini anlatan Ukraynalı Batach, “Saç ekiminde sonucun son derece doğal olması gerekiyor. Bu da ancak ekim yapılan yer ve yapan kişinin yeteneğiyle sağlanabilir. Ben, titiz bir araştırma sonucunda geldiğim Denizli’de bunu gördüm. Arkadaşlarıma ve tüm çevreme bunu anlatacağım. Kaldı ki, yeni görünümüm zaten her şeyi anlatacak” dedi.

Bu arada, Pamukkale’yi gezen, Denizli kebabını tadan Roman Batach, doktorunun kendisine verdiği Denizlispor şapkasını taktı ve “Takımınız en kısa sürede eski parlak günlerine döner” temennisini dile getirdi.

denizli-sac-ekimi-ozgur-nalbant-3

DÜNYA STANDARTLARINDA SAÇ EKİMİ
Dr. Özgür Nalbant ise, özellikle yurt dışından da kendilerine gösterilen ilgi ve talepten memnun olduklarını, başarılarındaki sırrın resim yeteneğini dışında saç ekimini severek ve dünya standartlarında yapmak olduğunu, Denizli nin ismini dünyanın değişik ülkelerine duyurmaktan da mutluluk duyduğunu, yapılan bazı reklamların yanıltıcı olabildiğini, dolayısı ile ekim yapacak doktor ile görüşmeden saç ekimi yaptırılmaması gerektiğini ,aracı kişi ve kurumlara itibar edilmemesi gerektiğini bilgi almak amacı ile de her zaman kendisine ulaşılabileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı