REKLAMI GEÇ

Sağlık çalışanlarına proje yazma eğitim

Sağlık çalışanlarına proje yazma eğitim

Sağlık Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) arasında imzalanan kamu hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik ‘Kalkınma Ajanslarına Proje Yazma Eğitimi’ kapsamında 100 sağlık çalışanına dört gün boyunca eğitim verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2018 Cumartesi, 15:56

Sağlık Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı kamu hastanelerinde görev yapan idareci, eğitim birimi çalışanları, proje birimi çalışanları ve sağlık personellerinden oluşan 100 kişilik grubun “Kalkınma Ajanslarına Yönelik Proje Yazma Eğitimi” alması amaçlandı.

Buna göre 13-16 Kasım tarihleri arasında Servergazi Devlet Hastanesi Toplantı salonunda 50 kişilik iki farklı gruba ikişer gün olacak şekilde eğitim düzenlenerek toplamda 100 kişiye dört gün boyunca eğitim verildi. Eğitim alan personellerin hastanelerine döndüklerinde ekipleri ile birlikte proje üretebilmeleri, üretilen projeyi yazılı hale dönüştürebilmeleri ve kalkınma ajanslarının formatına uygun şekilde hazırlayıp müracaat edebilmelerini sağlamak hedeflendi.

ÖDÜL ALDIĞIMIZ ÇEŞİTLİ PROJELERİMİZ OLDU
Sağlık Müdürü Berna Öztürk, GEKA desteği ile verilen bu 2 günlük dolu dolu proje yazma eğitimlerine kurum çatısı altında çalışan her görevlinin katılımı ve dolayısıyla kuruma katkısı nedeniyle ciddi önem verdiklerini belirtti.

Öztürk, “Denizli sağlık hizmeti sunumunda olduğu gibi örnek teşkil edecek birçok projenin de hayata geçirilmesinde her zaman öncü iller arasında olmuştur. Geçtiğimiz yıllarda ödül aldığımız çeşitli projelerimiz oldu, inanıyorum ki bu eğitimlerden sonra çalışanlarımızın katkılarıyla çok iyi projeler ortaya çıkarmaya devam edeceğiz. Eğitime katılımdan da anlaşıldığı üzere proje geliştirecek istekli çalışanlarımız çok fazla. Bu gibi eğitimler her zaman bazı fikirleri açığa çıkarmak için bir rota olmuştur. Biz yönetim olarak çalışanlarımız tarafından geliştirilecek her türlü projeye her zaman destek olmaya hazırız. Özellikle bugün bizimle birlikte olan değerli eğitimcimiz Proje Uzmanı Bahadır Başkonuş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı