REKLAMI GEÇ

Beyaz Melekler siyah giymeye hazırlanıyor

Beyaz Melekler siyah giymeye hazırlanıyor

Türkiye’de son dönemlerde sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddete dikkat çekmek isteyen Kadın Doktorlar Topluluğu 12 ayrı il ile birlikte eş zamanlı “Sağlıkta Şiddete Son” çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2018 Perşembe, 09:01

Türkiye Kadın doktorlar topluluğu Denizli grubu sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddete dikkat çekmek için belediye önündeki Atatürk Anıtı önünde sessiz bir eylem yaptı. “Sağlıkta şiddete son” çağrısında bulunan ve tepkilerini sırtlarına yazdıkları sloganlarla dile getirmeye çalışan kadın doktorlar, bu konuda yetkilileri görevlerini layıkıyla yapmaya çağırdı.


Sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddete karşı eylemlerinin devam edeceğini ve topluluk olarak eş zamanlı olarak 12 ilde daha arkadaşlarının “Sağlıkta Şiddete Hayır” eylemi yaptığını belirten kadın doktorlar, “Sesimizi duyurabildiğimiz kadar bu konudaki mücadelemizi sürdüreceğiz. Sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırılar nedeniyle herhalde bu gidişle beyaz olan çalışma önlüklerimiz siyaha dönecek. Süreli yas halindeyiz. Şiddet konusunda radikal kararlar alınmadığı sürece, üzgünüz ki geçtiğimiz gün çalıştığı hastanedeki odasında eski hastası tarafından başından vurularak öldürülen arkadaşımız Psikiyatri uzmanı Dr. Fikret Hacıosman son olmayacak” diye konuştular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı