REKLAMI GEÇ

Sağlık çalışmalarında kadın dayanışması

Sağlık çalışmalarında kadın dayanışması

Denizli Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli Temsilcisi olan Aysel Harktı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2018 Cuma, 10:21

Sağlık alanında uzun yıllar yönetici pozisyonunda çok önemli görevler üstlenen Aysel Harktı’nın başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyleyen Dr. Öztürk, “Bundan böyle kamudaki görevinin yanında KADEM’de de kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif yer alması konusunda güzel faaliyetler yapacağına inanıyorum. Sivil toplum kuruluşlarımızın yaptıkları tüm çalışmaları çok önemsiyoruz ve sağlık alanında her zaman onlara desteğe hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı ise Dernek çalışmaları hakkında Öztürk’e bilgi vererek kurucu üyesi de olduğu KADEM çalışmalarında İl Sağlık Müdürlüğü’nden zaman zaman destek isteyeceklerini söyledi. Harktı, Denizli’nin kadın bir İl Sağlık Müdürü’nün olmasının kadınların iş hayatında ve yönetim kademelerinde daha çok yer almasında önemli bir örnek teşkil ettiğini de belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı