REKLAMI GEÇ

Sağlıkçılardan TSM konseri

Sağlıkçılardan TSM konseri

Denizli Devlet Hastanesi, Hemşireler Haftası etkinliklerini renkli bir konser ile sonlandırdı. Doktor ve hemşirelerden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri büyük ilgi gördü.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2008 Çarşamba, 00:00

Yaklaşık 1 yıl önce-, hastane bünyesinde kurulan ve 4. konserini veren Denizli Devlet Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu bu kez hemşireler için sahneye çıktı. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Cahit Dartanel’in ud, Biyokimya Uzmanı Dr. Ahmet Serdar Derman’ın ritim sazıyla eşlik ettiği konseri, Sevil Kaynak İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Bayram Keskin yönetti. Hastane çalışanları ve davetliler, konser sonunda koro üyelerini ayakta alkışladı. Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, koronun profesyonelleştiğini söyleyerek, “Bundan sonra koro vereceği konserlerde, daha büyük mekanlarda, daha çok dinleyiciye hitap edecek. Bizim koromuz diğerlerinden oldukça farklı. Çünkü hastalarını tedavi eden sağlıkçılarımız, yoğun iş temposunda bir nebze de olsa sıyrılarak, burada aylarca prova yaptılar. Cerrahlarımız ameliyattan sonra, uzman doktorlarımız poliklinik çıkışında, dinlenmeden çalıştılar. Bu nedenle verdikleri konserin kıymeti ve hazzı iki kat daha arttı” dedi.

Kapanış konseri vesilesiyle tüm hemşirelerin Hemşireler Haftası’nı tekrar kutladığını ifade eden Canural, “Hemşireler bizim can damarlarımız. Biz onlarla varız. Vatandaşlarımız onlarla sağlıklı bir hayat sürüyor. Hemşire ve ebelerimize yaptıkları tüm çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı