REKLAMI GEÇ

Sağlıklı hayat için merkezler açılacak

Sağlıklı hayat için merkezler açılacak

Pamukkale Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret edip görevlilerle sohbet eden İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sağlıklı yaşam merkezlerini faaliyete sokacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 12:10

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyarette bulunarak, tek tek çalışanlar ile görüştü. Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, çalışanların da katılımı ile Pamukkale İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşe Erdoğan tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı, karşılıklı öneri ve görüşler değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca yakın zamanda hizmete açılacak olan ve Pamukkale İlçe Sağlık Merkezi’nden de bazı birimlerin taşınacağı ‘Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi’ ile ilgili son planlamalarda bulunuldu.

SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ AÇILIYOR
Türkiye genelinde 100, Denizli’de 2 adet açılması planlanan ve Denizli’de ilk olacak ‘Sağlıklı Hayat Merkezleri’nin sağlıklı hayat tarzını kişilere kazandırmak amacıyla kurulacağını dile getiren Öztürk, “Son olarak yerleşme planlamalarını yaptığımız Sağlıklı Hayat Merkezlerimizde, diyetisyenler, psikologlar, fizyoterapistler, şeker hastalığı, obezite gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşirelerimiz bulunacak ve birinci basamak dediğimiz aile sağlığı merkezlerimiz, bu merkezlerimizden ortak hizmet alabilecekler. Vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirici birçok aktivite ve takiplerin yapıldığı yerler olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı