REKLAMI GEÇ

Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü Serinhisar’a

Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü Serinhisar’a

Denizli Sağlık Müdürlüğü’nce 2007 yılından bu yana düzenlenen “Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü” sahiplerini buldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2014 Perşembe, 16:12

Sunulan sağlık hizmetini iyileştirilmek, Sağlık Bakanlığı Ulusal Sağlıkta Kalite ve Güvenlik Ödülleri’ne katılımı desteklemek ve sağlık çalışanlarının başarılı çalışmalarını özendirmek üzere bu yıl yedincisi düzenlenen yarışmanın ödül töreni Denizli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Vali Yardımcısı Ali Sözen, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale İlçe Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Çivril İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Alb. Ferdi Korkmaz, İl Defterdarı Özgür Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Osman Acar Ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. İbrahim Demirciler katıldı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, törende yaptığı konuşmada, bu yıl yedincisi düzenlenen Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü Yarışması’nın, Denizli’de yerleşik tüm sağlık kurum ve kuruluşlarının yönetim, hizmet ve destek süreçlerinde iyileştirme amaçlı ekip ve takım çalışmasını desteklemek, bu çalışmalara katılanları cesaretlendirmek, özendirmek ve ödüllendirmek amacıyla yapıldığını söyledi.

Tekin, bu yıl Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü Yarışması’na Serinhisar İlçe Hastanesi’nden “Sahne Hisar Ekibi”, Tavas Toplum Sağlığı Merkezi’nden “Haydi Köpekler Aşıya Ekibi”, Çivril Toplum Sağlığı Merkezi’nden “Sağlık Elinizde Ekibi”, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nden “Ekip Dikkat”, “Elektron”, “Elimis”, “İlacım Bende Saklı” ve “Yine Ben Geldim” ekiplerinin katıldığını, Başarıda Süreklilik Ödülü kategorisine de bir ekibin başvuruda bulunduğunu kaydetti.

ÖDÜL ALANLAR

Tekin’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü kategorisinde büyük ödül Serinhisar İlçe Hastanesi Sahne Hisar Ekibi’nin oldu. Başarı Ödülleri Tavas Toplum Sağlığı Merkezi’nden Haydi Köpekler Aşıya ve Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Elimis ekiplerine,

Jüri Teşvik Ödülü Çivril Toplum Sağlığı Merkezi’nden Sağlık Elinizde Ekibi’ne verildi. Başarıda Süreklilik Ödülü’ne ise Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Fıs-Fıs Ekibilayık görüldü.

Yorumlar

tony   -  Bağlantı 10 Nisan 2014, 19:49

kuvoz olmadigi icin bebeklerin olumune sebeb olan olen cocugu kartonda tasiyan 1 engelli arabasi icin haber yapilan ulkede saglik hakikaten coooooooook ileride

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı