REKLAMI GEÇ

Servergazi Devlet Hastanesi’ne yoğun bakım ünitesi

Servergazi Devlet Hastanesi’ne yoğun bakım ünitesi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesini ziyaret etti, hekimler ile bir araya geldi. Hastane bünyesinde açılan 2. basamak erişkin yoğun bakım ünitesi ve yeni yerine taşınan koroner yoğun bakım ünitesinde incelemelerde bulunan Öztürk, hastalarla sohbet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 15:28

Servergazi Devlet Hastanesi’nde uzman hekimlerle bir araya gelen Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Kurum Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan’ın il yöneticileri ile birlikte yaptıkları toplantılarda, Sağlık Bakanının 2003’ten bu yana uygulanan Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın 2. fazını başlattıklarını belirterek, gelecekteki sağlık hizmetlerine yönelik yapılacakları aktardı.

Bakanlıkça önce insan, önce sağlık anlayışıyla yürütülen sağlık hizmetlerinde önemli gündem maddeleri olan hasta ve çalışan memnuniyeti, hasta mahremiyeti, e-reçete uygulaması, MHRS konularını da anlatan Öztürk, toplantı sonunda hekimlerin görüş, öneri ve taleplerini değerlendirdi.

8 YATAKLI 2. BASAMAK ERİŞKİN YOĞUN BAKIM HİZMETE AÇILDI
Toplantı sonrası hastane bünyesinde hizmete açılan 8 yataklı 2. basamak erişkin yoğun bakım ünitesini inceleyen Öztürk, “Bakanlığımızın planlamaları çerçevesinde ve yoğun bakım yataklarımızın doluluğu göz önüne alındığında yeni yoğun bakım yataklarına ihtiyaç olduğu görülmektedir. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak bu ihtiyaca cevap verebilmek için yatak sayılarını artırma hedefimiz doğrultusunda Birliğimize bağlı en büyük ikinci hastanemiz olan Servergazi Devlet Hastanesi’nde 2016 yılı hedefleri içerisinde planladığımız 2. Basamak Erişkin yoğun Bakımı hizmete açmanın sevincini yaşamaktayız” diye konuştu.

Öztürk, hastane bünyesinde bulunan ve daha modern yeni yerine taşınan 6 yataklı koroner yoğun bakım ünitesini de ziyaret ederek tedavi alan hastalar ile sohbet edip, dilek ve şikayetlerini dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı