REKLAMI GEÇ

Tekin ve Görüşen de gitti

Tekin ve Görüşen de gitti

Denizli’de, sağlık kurumlarının üst kademelerinde atama rüzgarı esiyor. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğ ile başlayan görevden alma, İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin ve Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Görüşen ile devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2015 Cumartesi, 10:23

Denizli’de yeni yılla birlikte sağlıkla ilgili kamu kurumlarında görev değişiklikleri rüzgarı esiyor.  Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Acar’ın ardından, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin de görevinden alındı.

TÖRENDEKİ GERGİNLİĞİN ARDINDAN GİTTİ
31 Aralık’ta Dr. Necdet Durmuş’un bağışladığı medikal yatakların teslim töreninde, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a söz verilmemesi üzerine gerginlik yaşanmış ve gözler Dr. Mahmut Tekin’in üzerine çevrilmişti. Törendeki bu gerginlikten iki gün sonra da Tekin’in koltuğundan olması, gözlerin bu olaya çevrilmesine neden oldu. Dr.Mahmut Tekin’in görevden alınmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğüne, yardımcısı Dr. Şükrü Arpacı atandı.

GÖRÜŞEN DE GÖREVDEN ALINDI
Bir başka görevden alma da Denizli Devlet Hastanesi’nde gerçekleşti. Osman Acar’ın ekibinden olan Başhekim Dr. İbrahim Görüşen görevinden alındı. Görüşen’in yerine Denizli’de uzun yıllardır hekimlik yapan Turan Sarı’nın atanacağı konuşuluyor.

HALK SAĞLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA
Bu arada uzun süredir boş bulunan Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne de Serinhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veli Kılıçarslan getirildi. 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı