REKLAMI GEÇ

Türk Sağlık-Sen’den taşeron ambulans şoförü iddiası

Türk Sağlık-Sen’den taşeron ambulans şoförü iddiası

Türk Sağlık Sen Denizli Şubesi Başkanı Rayif Kurşunoğlu, il merkezinde kadrolu olarak çalışan ambulans şoförlerinin “geçici görev” adı altında ilçelere gönderilmek istendiğini, yerlerine de torpilli taşeron şoförler alınacağını açıkladı. Kurşunoğlu, “Bu haksızlığın peşini bırakmayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2015 Salı, 15:07

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nde kadrolu olarak çalışan 25-30 yıl deneyimli ambulans şoförlerinin yerlerine torpilli taşeron şoförler almak için ilçelere gönderilmek istendiği iddia edildi. İddianın sahibi Türk Sağlık Sen Denizli Şubesi Başkanı Rayif Kurşunoğlu, taşeronlaşmaya karşı olduklarını belirterek, bu haksızlığın peşini bırakmayacaklarını açıkladı.

Kurşunoğlu, “İş güvencemiz olmazsa biz kamu çalışanları her dönem birilerin elinde oyuncak olmaya mahkum olacağız. Bunun en yakın örneği ilimiz sağlık müdürlüğünde yaşanmıştır. İl merkezinde 112 acil sağlık hizmetlerinde kadrolu şoför olarak çalışan tecrübeli deneyimli 20 – 25 yıllık arkadaşlarımız geçici görev adı altında farklı ilçelere gönderilmek istenmektedir. Yerlerine yakın bir zamanda torpilli olarak sözleşmeli adı altında alınacak taşeron şoförlerin merkezde çalıştırılacağı kulaktan kulağa dolaşmaktadır. Türk Sağlık Sen olarak taşeronlaşmaya karşı olduğumuzu bir kez daha yeniliyor, arkadaşlarımıza yapılmak istenen bu haksızlığın peşini bırakmayacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı