REKLAMI GEÇ

Üç kuşak bir doğumda!

Müşerref Arbay, hastane yönetiminden izin alarak, kızı Tuba Himmetli’nin doğumunu yaptırdı. Torunu Osman Emir’in dünyaya gelmesini sağlayan Müşürref Ebe, kızı Tuba ve torunu Osman Kerim’i, yanlarına aldıkları ağzı kulaklarında damat(baba) Uğur Bey ile birlikte görüntülemek ise bize düştü.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2007 Pazartesi, 01:00

Emekli Hemşire Müşerref Arbay, daha önce 10 yıl hizmet verip de emekli olduğu hastanede, torunu Osman Emir’in doğumunu gerçekleştirdi. Hastane yönetiminden aldığı özel izinle kızı Tuba Himmetli’nin doğum operasyonunda görev yapan Arbay, böylece kendi torununu, elleriyle dünyaya getirmiş oldu. Kısacası üç kuşak ilk buluşmasını, dünyanın en önemli anlarından biri yani doğum için, bir ameliyathane odasında gerçekleştirdi.…

Epidural Anestezi ile gerçekleştirilen doğumda, Tuba Himmetli de kendi çocuğunun doğumunu izlemiş oldu. Uğur-Tuba Himmetli çiftinin ikinci çocuğu Osman Emir’in sağlık durumu ise gayet iyi. Çift, hastane yönetimine sonsuz teşekkürlerini iletirken, çiftin ilk çocuğu Gönül İclâl ise kardeşinin doğumundan çok etkilendiğini belirterek ileride doktor olmayı istediğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı