REKLAMI GEÇ

UMKE ekibi Denizli’ye döndü

UMKE ekibi Denizli’ye döndü

Silopi İlçesi ve Cizre Devlet Hastaneleri’nde 10 Ocak’tan bu yana görev yapan Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Denizli, Aydın ve Muğla’dan 10 kişilik UMKE Ekibi Denizli’ye döndü. Denizli Ulusal Medikal Kurtarma Ekibine Denizli İl Sağlık Müdürü Dr Şükrü Arpacı teşekkür belgesi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2016 Pazartesi, 15:53

Denizli il Sağlık Müdürlüğüne bağlı Denizli, Aydın ve Muğla’da oluşan 19. Bölge Koordinatörlüğü Güney Ege Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi’ne bağlı 10 kişilik UMKE Ekibi 10 Ocak 2016 tarihinden bu yana Şırnak’ın Silopi ilçesi ve Cizre Devlet Hastanelerinde görev yapıyordu.

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr Şükrü Arpacı, görevlerini başarıyla tamamlayarak Denizli’ye dönen Denizli Ulusal Medikal Kurtarma Ekibinden Dr. Mehmet Kocaman, ambulans ve acil bakım teknikeri Emre Kaya, acil tıp teknisyenleri Ali Murat Begdeda, Sercan Karabağ ve sağlık memuru Serdar Avan’ı kabul etti.

Arpacı, Denizli UMKE personeline görev yaptıkları süre içerisinde gösterdikleri özverili çalışmalar ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar dileyerek görevli personele teşekkür belgesi verdi.

denizli-umke-ekibi-silopi-cizreden-dondu-ic

Arpacı, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri’ne bağlı 10 kişilik gönüllü UMKE Ekibinin Şırnak’a bağlı Silopi ve Cizre ilçelerinde şifa dağıtmaya başladığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı