REKLAMI GEÇ

Valilik’ten zehirlenme açıklaması: 99 kişi etkilendi

Valilik’ten zehirlenme açıklaması: 99 kişi etkilendi

Merkezefendi’de sünnet düğünü yemeğinden zehirlenenlere ilişkin Valilik’ten açıklama geldi. 99 kişinin etkilendiği olayın ardından 34 kişinin taburcu edildiği, diğerlerinin takiplerinin sürdüğü bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2018 Pazartesi, 19:05

Merkezefendi’de sünnet düğününde verilen yemekten etkilendikleri iddiasıyla çok sayıda davetli hastaneye başvurdu.

Olayın ardından Valilik’ten duruma ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, “2 Eylül 2018 tarihinde yapılan sünnet düğünündeki yemek sonrası düğünde yemek yiyen kişilerin 3 Eylül sabahından itibariyle ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı ve ateş şikayetleri ile hastanelere başvuru yaptığı öğrenilmiştir” denildi.

Açıklamada, benzer şikayetlerle 99 kişinin kamu ve özel hastanelere başvurduğu, 34 kişinin taburcu edildiği, 65 kişinin ise takip ve tedavilerinin devam ettiğine dikkat çekildi, “Hastaların genel durumu iyi olup, olayla ilgili gerekli takipler yapılmaktadır” denildi.

YEMEK ADALET MAHALLESİ’NDE OKUL BAHÇESİNDE VERİLDİ
Çok sayıda davetlinin zehirlenmesine yol açan sünnet yemeği, adalet Mahallesi’nde bir imam hatip ortaokulunun bahçesinde verildi. Düğün sahibi M.G. sünnet olan oğlu için mevlid okutup, tavuk suyu çorba, köfte, pilav, salata ve pudingten oluşan yemek ikram ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı