REKLAMI GEÇ

Yılın doktoru Ramazan Işık

Yılın doktoru Ramazan Işık

DDH Evde Bakım Hizmetleri’nde çalışan Doktor Ramazan Işık, yılın doktoru seçildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2010 Cuma, 20:04

Denizli Devlet Hastanesi doktorlarından Ramazan Işık, yılın doktoru seçildi. 14 Mart Tıp Bayramı 7. Geleneksel Yılın Doktorları Ödül Töreni, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın katılımıyla, 13 Mart’ta, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, sağlık çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiğini ve 365 gün 24 saati, insana hizmet için adadıklarını belirterek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Daha sonra 81 ilden gelen yılın doktorlarına plaketlerini verdi.

Denizli’de yılın doktoru seçilen Ramazan Işık, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu törene katıldı. Denizli Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri çalışmasında gösterdiği başarı ve üstün gayretlerinden dolayı bu ödüle layık görülen Dr. Ramazan Işık, ödülünü Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın elinden aldı.

İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, “Evde bakım hizmetleri, ilimizde 15 Aralık 2006 tarihinde başlamıştır. Bu hizmetler aile hekimleri, toplum sağlığı merkezleri ve hastaneler ile ortaklaşa çalışılarak yürütülmektedir. Hasta yerinde değerlendirilmekte, yaş sınırlaması olmaksızın sağlık kuruluşlarına gidemeyen, yatağa bağımlı veya yürüyemeyen hastalara ulaşılarak sağlık hizmetlerinden faydalanmaları sağlanmaktadır. Bu çalışmanın Türkiye’ye örnek bir çalışma olmasından dolayı mutluluk duymaktayız. Bu vesile ile evde bakım hizmetlerinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Dr. Ramazan Işık’a şahsım ve kurumum adına teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı