REKLAMI GEÇ

Yuva çocukları için işbirliği yapacaklar

Yuva çocukları için işbirliği yapacaklar

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda görevli personele eğitim vermek ve düzenli aralıklarla bu kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan 0-18 yaş arası çocukların psikiyatrik takiplerini yapmak amacıyla bir protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 10:49

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında bir protokol imzalanarak, Denizli Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı bir Çocuk Psikiyatri Uzmanı görevlendirilmesi yapıldı. Protokolün amacı; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan 0-18 yaş arasındaki çocukların psikiyatrik bazı sorunlarının tanısını kolaylaştırmak, erken tanı sayesinde tedavi başarısını arttırmak ve uygun tedaviye yönlendirmek, ayrıca kuruluşlarda görevli personele eğitim vermek ve düzenli aralıklarla çocukların psikiyatrik takiplerini yapmak.

“Çocuk yuvaları ve evlerinde kalan çocuklarımıza sahip çıkmalıyız”
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ile Denizli Çocuk Yuvasını ziyaret eden Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, çocukların yarının büyükleri olduğunu ve onların kaliteli, sağlıklı bir hayat yaşamalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı