REKLAMI GEÇ

ADM’den enerji verimliliği eğitimi

ADM’den enerji verimliliği eğitimi

ADM Elektrik Dağıtım şirketi, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında eğitim çalışmalarını sürdürüyor. ADM EDAŞ çalışanları Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2016 Cuma, 13:11

Enerji verimliliği alanında çalışmalarını sürdüren ADM Elektrik Dağıtım şirketi, okul ziyaretlerine devam ediyor. Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere enerjinin yaşamımızdaki önemi ve enerji verimliliği anlatıldı.

Ziyaret ve eğitim ile ilgili bilgi veren ADM EDAŞ Kalite ve Kurumsal İletişim Müdürü Elvan Yazıcı, anaokulu ve ilkokul çağındaki öğrencilerle bir araya gelerek, enerji tasarrufu bilincini aşılamak için enerji verimliliğini anlattıklarını söyledi. Enerji kaynakları ve enerji tasarrufu konularında farkındalığa sahip gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini anlatan Yazıcı, “Doğal kaynakların sınırsız olmadığının bilinciyle ve genç kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya sunmak amacıyla çalışıyoruz” dedi.

Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlköğretim Okulu Müdürü Abidin Mutlubaş, eğitimler nedeniyle ADM EDAŞ çalışanlarına teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı