REKLAMI GEÇ

DEGİAD ve DSO ortak projeler yürütecek

DEGİAD ve DSO ortak projeler yürütecek

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) ile Denizli Sanayi Odası (DSO) ortak proje üretme kararı aldı. İki kuruluş Denizli için birlikte çalışacak, özellikle gençler için projeler üretecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2015 Salı, 18:23

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Başkan Yardımcısı Gültekin Okay Salgar, Yönetim Kurulu Üyesi Samet Tunay Gündüz ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu ile bir süre görüşen DEGİAD üyeleri, planlanan projeler üzerinde değerlendirmeler yaptı.

GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİ
Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu belirten Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Denizli Sanayi Odası’nın kapıları DEGİAD gibi genç ve dinamik bir topluluğa her zaman açıktır. Denizli Sanayi Odası, projelerini ve etkinliklerini ortaklık kültürü içerisinde yapmayı ilke edinmiş bir kurumdur. Yaratacağımız sinerji ile gerçekleştireceğimiz projelerin çok etkili olacağına inanıyorum. Denizli için birlikte çalışmalıyız” dedi.

BİRLİKTE ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen ise Denizli Sanayi Odası ile birlikte ortak proje geliştirmenin kendilerine onur vereceğini belirterek, “DEGİAD’ın inovatif yaklaşımıyla DSO’nun tecrübelerinin birleşimiyle gerçekleşen projelerin daha verimli olacağını inanıyorum” diye konuştu.

Denizli Sanayi Odası ve DEGİAD, daha önce olduğu gibi 2016’da da birçok ortak projeye imza atarak Denizlili iş adamlarına hizmet etmeyi planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı