REKLAMI GEÇ

Demokrasi nöbeti sürüyor

Demokrasi nöbeti sürüyor

FETÖ yandaşlarının darbe girişimiyle başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor. 4. günde de Denizlililer Delikliçınar Meydanı’nı doldurdu. Mehmet tarımının marşlarıyla coşan Denizlililere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Su uyur düşman uyumaz” diyerek demokrasi nöbetine devam edeceklerini söyledi. Meydandan yükselen idam seslerine de cevap veren Başkan Zolan, “Başbakan ve Cumhurbaşkanı meydanlardan yükselen mesajları aldı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2016 Pazartesi, 22:44

15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanlarda başlayan demokrasi nöbeti sürüyor. 4. günde de Denizlililer Delikliçınar Meydanı’nı doldurdu. Akşam saatlerinden itibaren toplanmaya başlayan Denizli halkı, mehter takımının marşları ile coştu.

denizli-demokrasi-nobetinde-4-gun-1

BAŞKAN ZOLAN HALKA SESLENDİ
Saat 22.00 sıralarında vatandaşlara seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin demokrasiye sahip çıktığını belirterek, 3-5 çapulcuya meydanları bırakmayacaklarını söyledi.

Başkan Zolan, “Meydanlar şehrin gerçek sahibi sizlere aittir. Sizin isteğiniz, sizin inancınız dışında hiçbir şey yapılmayacağı anlaşılıncaya kadar, dimdik durmaya devam edeceğiz. Su uyur, düşman uyumaz. Onun için uyanık kalmaya devam etmeliyiz. Bu bayrak dalgalanmaya, ezanlar okunmaya devam edecek. Canımızı vereceğiz, bayrağımızı ve vatanımızı teslim etmeyeceğiz” dedi.

“GEREĞİNİ YAPACAKLAR”
Meydanlardan yükselen “idam” seslerine yanıt veren Başkan Zolan, “Denizli’nin idamla ilgili talebi var. Başbakanımız meydanlardan yükselen talebi duyduklarını ve mesajı aldıklarını söyledi. Cumhurbaşkanımız ‘Meclis’ten böyle bir karar çıkarsa onaylarım’ dedi. Bunlar başka şeyler, bizim yapmamız gereken meydanı boş bırakmamaktır” dedi.

“TORUNLARINIZA GURURLA ANLATACAKSINIZ”
Denizlililerin vatana sahip çıktığını ve bu kahramanlıklarını çocuklarına, torunlarına gururla anlatacaklarını belirten Zolan, “Vatana sahip çıktık diyeceksiniz. Biz nasıl Çanakkale’de, Dumlupınar’da savaşan ve vatanı koruyan atalarımızla gurur duyuyorsak, torunlarınız da sizinle gurur duyacak” dedi.

DİĞER PARTİLERE DE TEŞEKKÜR
Alanda yalnızca AK Partililerin olmadığını belirten Zolan, “Diğer siyasi parti temsilcileri ve partililerine de teşekkür ediyoruz. Bu vatana hep birlikte sahip çıkacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı