REKLAMI GEÇ

DENİB AKADEMİ’DEN EĞİTİM PROGRAMLARI

DENİB AKADEMİ’DEN EĞİTİM PROGRAMLARI

DENİB AKADEMİ, Yüksek Verimlilik ve Kurumsal Dönüşüm İçin 12K Stratejik Yönetim Modeli ve Verimli Bir İşyeri İçin (5S) konularında günü eğitim programı gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2017 Cumartesi, 10:08

İlk eğitim programı InoTec Teknoloji ve Yönetim Danışmanlığı’ndan Bülent İnce, “Yüksek Verimlilik ve Kurumsal Dönüşüm İçin 12K Stratejik Yönetim Modeli” programda, yönetim modelinin uygulama metodoloji hakkında, firma çalışanlarının bu alt yapılara uymasının sağlanarak şirketin vizyonuna ulaşması, şirkete katkıları ve uygulama örnekleri konularında katılımcıları bilgilendirildi.

İkinci eğitim programında yine Bülent İnce’nin verdiği seminerde, Yalın Üretim konusunda da katılımcılar bilgilendirildi ve eğitim salonunda küçük bir uygulama yapıldı.
Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda yapılan eğitim programları, firma sahipleri ve genel müdürler, Ar-Ge Müdürleri, işletme müdürleri gibi üst düzey yöneticiler ile Mühendislerin katımıyla başarıyla tamamlandı.
DENİB AKADEMİ T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Teknik Destek programı kapsamında desteklenecek olan etkinlikler, “Yeni Nesil Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi” isimli proje çerçevesinde yürütülen 2-3 ve 4 Mart 2017 tarihlerinde tam gün sürecek olan eğitim programı ile faaliyetlerine devam edecek…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı