REKLAMI GEÇ

Olimpiyatların ödülleri dağıtıldı

Olimpiyatların ödülleri dağıtıldı

Aydem Fen Lisesi’nin ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği, Atatürk 1. Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatı’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2017 Cumartesi, 11:26

Aydem Elektrik Dağıtım Şirketi’nin sponsoru olduğu yarışmanın Anemon Otel’de düzenlenen ödül törenine Denizli Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aydem Fen Lisesi Okul Müdürü Deniz Kösehan ve Aydem Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü ve olimpiyatta dereceye giren öğrenciler katıldı.

Törende, Aydem Fen Lisesi’nin düzenlediği olimpiyat sınavı sonucunda fen bilimleri ve matematik alanında dereceye giren 6 öğrenciye madalyaları ve başarı belgeleri verildi. Denizli’de ortaokul öğrencilerinin katıldığı olimpiyatın amacının, öğrencilerin matematiğe ve fen bilimlerine karşı ilgisini artırmak, yeteneği olan gençlerin ortaya çıkmasını sağlamak, onları matematik ve fen bilimleri alanında çalışmaya özendirmek ve bu amaçlar doğrultusunda gençleri cesaretlendirmek olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı