REKLAMI GEÇ

 DP’DE KONGRE HEYECANI

 DP’DE KONGRE HEYECANI

Demokrat Parti (DP) 26 Şubat Pazar günü Ankara’da kongreye gidecek. Genel Başkan Gültekin Uysal’ın yeniden aday olduğu kongre ile ilgili açıklama yapan DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, “6 Mayıs 2012 tarihinden bugüne kadar partimize büyük emekler veren Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a Denizli teşkilatları olarak inancımız ve güvenimiz tamdır. Denizli delegeleri genel başkanımız Gültekin Uysal’a güvenmektedir ve bu nedenle kendisini destekliyoruz” dedi. Aşkın…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2017 Perşembe, 12:08

Demokrat Parti (DP) 26 Şubat Pazar günü Ankara’da kongreye gidecek. Genel Başkan Gültekin Uysal’ın yeniden aday olduğu kongre ile ilgili açıklama yapan DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, “6 Mayıs 2012 tarihinden bugüne kadar partimize büyük emekler veren Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a Denizli teşkilatları olarak inancımız ve güvenimiz tamdır. Denizli delegeleri genel başkanımız Gültekin Uysal’a güvenmektedir ve bu nedenle kendisini destekliyoruz” dedi.

Aşkın Çelik, kongreden partilerinin güçlenerek çıkacağını sözlerine ekleyerek, partilerinin iktidara geleceğine olan inançlarının tam olduğunu kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı