REKLAMI GEÇ

Hem kaza, hem sonrası ucuz atlatıldı

Hem kaza, hem sonrası ucuz atlatıldı

Bakırlı Kavşağı yakınlarında kontrolden çıkan otomobil refüj korkuluklarına çarptı. Otomobilde bulunan 3 kişinin hafif yaralandığı kazanın ardından ortaya çıkan manzara ise ikinci kazaya davetiye çıkardı. Neyse ki korkulan olmadı, sürücülerin dikkati kazazedelere müdahale için akan trafikte yolu kapatan vatandaşları kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2016 Perşembe, 17:35

Kaza, Bakırlı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil savruldu, refüj korkuluklarına çarptı. Otomobilin ağır hasar gördüğü kazada, korkulukların bir bölümü de parçalandı.

ikinci-kazaya-davetiye-cikardilar-2

Otomobilde bulunan 3 kişinin yardımına önce çevrede bulunan vatandaşlar, ardından da ihbarın ardından olay yerine gelen 112 ekipleri yetişti. Olay yerinde müdahale edilen 3 yaralının durumunun iyi olduğu ve hastaneye götürülmediği öğrenildi.

ikinci-kazaya-davetiye-cikardilar-1

İKİNCİ KAZAYA DAVETİYE ÇIKARDILAR
Meydana gelen kazanın ardından araçta bulunanların yardımına koşanlar, bir yandan da kendi canlarını tehlikeye attılar. Bir anda aracın etrafını saran ve akan trafiğe rağmen İzmir Asfaltı’nın önemli bir bölümünü kapatanlar, başka bir araç sürücüsünün dikkatsiz davranması halinde çok daha büyük bir kazaya sebebiyet verebilirdi. Neyse ki sürücülerin dikkati ikinci bir kazaya neden olmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı