REKLAMI GEÇ

“Hünerli Eller ” SERGİYE ÇIKTI

“Hünerli Eller ”  SERGİYE ÇIKTI

Halk Eğitim Kursiyerleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Sergi Salonu’nda açılan “Hünerli Eller” temalı takı sergisi beğeni topladı.  Serginin açılışını Hastane Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Hastane Md. Yrd. Mehmet Çıtak ve Pamukkale Halk Eğitim Müdür Yardımcısı  Ömer Özdemir yaptı. Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara16 öğrencinin katıldığını ve bir yıllık emeklerinin sonunda sergiyi açtıklarını söyleyen kurs öğretmeni Ayşe Ekelik, eğitimde geçen süreç hakkında bilgiler verdi….

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2018 Salı, 14:41

Halk Eğitim Kursiyerleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Sergi Salonu’nda açılan “Hünerli Eller” temalı takı sergisi beğeni topladı.  Serginin açılışını Hastane Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Hastane Md. Yrd. Mehmet Çıtak ve Pamukkale Halk Eğitim Müdür Yardımcısı  Ömer Özdemir yaptı.

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara16 öğrencinin katıldığını ve bir yıllık emeklerinin sonunda sergiyi açtıklarını söyleyen kurs öğretmeni Ayşe Ekelik, eğitimde geçen süreç hakkında bilgiler verdi.

Boncukları işlemek gerçekten sabır ve hayal gücü gerektiriyor diyen Ayşe Ekelik,  150 den fazla takının Cuma gününe kadar PAÜ Hastanesi Sergi Salonu’nda sergilemeye devam edeceğini belirterek, “Serginin açılışı için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer , bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek , sergiyi gezmeye davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı