REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden hasta yatağı yardımı

Pamukkale Belediyesi’nden hasta yatağı yardımı

Pamukkale Belediyesi, yatağa bağımlı hastaların ihtiyaç duyduğu çift motorlu, oynar başlıklı ve havalı yatak yardımını sürdürüyor. Bu yardımlardan birisi de Himmet Tüğdür’e yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2016 Perşembe, 11:53

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, özel yatak yardımının yapıldığı 24 yıldır MS hastası olan ve 4 yıldır yatağa bağımlı yaşayan 45 yaşındaki Himmet Tüğdür’ü, Karşıyaka Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Başkan

Gürlesin’e teşekkür eden Tüğdür, “Yatağa bağımlı olarak yaşamanın vücutta birçok sıkıntısı oluyor. Bu sorunların çözümü noktasında en büyük ihtiyaçlarımızdan birisi olan bu özel yatak sistemini bizlere ulaştırdığınız, bu olanağı sağladığınız için Allah sizden razı olsun” dedi.

İhtiyaç sahiplerine yardım konusunda ellerinden geleni yaptıklarını belirten Gürlesin ise, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla engellilere, yaşlılara, hastalara, ihtiyaç sahibi ailelere her daim destek içerisindeyiz. İhtiyaç sahibi yatağa bağımlı hastalarımızdan bizlere özel yatak noktasında talepler geldi. Hemen çalışmalarımızı başlatarak, yatakları bu vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. Yatağa bağımlı olan hastalarımız bizlere başvursunlar. Biz burada elimizden geldiği kadar yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı