REKLAMI GEÇ

PİŞMANİYE KUTUSUNDA UYUŞTURUCU SEVKİ

PİŞMANİYE KUTUSUNDA UYUŞTURUCU SEVKİ

Tatil bölgelerine uyuşturucu sevkiyatı yapan yabancı uyruklu kişilerle, Denizli’de uyuşturucu satan bazı şahıslara yönelik operasyonlar sonuç verdi. Polis aralarında sentetik uyuşturucuların da olduğu çok sayıda madde ele geçirirken 30 kişi hakkında işlem yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2018 Perşembe, 14:06

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını ara vermeksizin sürdürüyor. Son iki hafta polisin hedefinde tatil beldelerine uyuşturucu taşıyan yabancı uyruklu kişiler ile Denizli’de küçük çaplı uyuşturucu ticareti yapan zehir tacirleri vardı.
Özellikle yol kontrollerinde yapılan sıkı denetimler iyi sonuç verdi. Ekiplerin çalışmaları yüklü miktarta uyuşturucu madde ele geçirilmesini sağladı.

İŞTE ELE GEÇİRİLENLER:
Operasyonlar sonrasında iki haftada 18 uyuşturucu taciri kıskıvrak yakalandı. Yabancıların yanı sıra küçük yaştaki çocukların da yer aldığı zehir tacirlerinin 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Polis ayrıca uyuşturucu kullanıcısı olduklarını iddia eden 12 şahıs için de işlem yaptı.
18 ayrı operasyonda toplam 1230 methadone hap, 69 gram kannobinoid, 61 gram eroin, 51 gram esrar, 29 gram metamfetamin ve 10 ecstasy hap ele geçti.

PİŞMANİYE KUTUSUNDA UYUŞTURUCU
Yapılan operasyanlardan ilkinde uyuşturucu tacirinin polisten kaçmak için ilginç bir yöntemi denediği ortaya çıktı. Bir yolcu otobüsünü durduran ekipler yaptıkları aramada G.A. adlı şahsın şüpheli hareketleri üzerine kapsamlı bir arama gerçekleştirdi. Aramada valiz içindeki pişmaniye kutusunda 21 gram metamfetamin ele geçti.

ARACIN ÖN KONSOLUNA GİZLEMİŞLER
İstanbul’dan Denizli’ye uyuşturucu sevki yapan 5 İranlı da yakalandı. Birinin yaşı küçük olan uyuşturucu tacirleri 830 adet methadone hap ile birlikte yakalandı. Pamukkale ilçesi girişinde yakalanan şüphelilerin hapları araçlarının ön konsolu içine gizledikleri belirlendi.
İranlı tacirlerin bağlantılı olduğu tespit edilen 15 Mayıs Mahallesi’ndeki bir aparta da operasyon gerçekleştirildi. Apart içinde de 400 methadone hap ele geçti.

Yorumlar

Ersan TUNCER   -  Bağlantı 5 Temmuz 2018, 15:17

Türkiye’ ye rahat rahat sorgusuz sualsiz giren yabancı uyrukluların bize bıraktıkları rezil tablo. adamların geçim kapısı uyuşturucu ticareti, fuhuş, terör faaliyetleri ve diğer kaçakçılık. bizim polislerin başka işi yok mu?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı