REKLAMI GEÇ

“Sadece Bir damla” diyerek çocukları sevindirdiler

“Sadece Bir damla” diyerek çocukları sevindirdiler

İstanbul’da görev yapan iki öğretmenin, “Sadece Bir Damla” diyerek başlattıkları kampanyada yollara Denizli’ye düştü. Sosyal medyada örgütlenen ve tespit ettikleri öğrencileri sevindirecek hediyeleri sosyal medyada örgütlenerek toplayan öğretmenler, Uzunpınar İlkokulu öğrencilerini sevindirdi. İsutanbul’dan gönderilen hediyeleri kampanyanın Denizli ayağını yürüten AKUT Denizli ekibi teslim etti. Karne hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2016 Cuma, 10:27

İstanbul’da görev yapan öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk’ün ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmak için başlattığı yardım kampanyası hedefine ulaştı.

denizli-sadece-bir-damla-uzunpinar-okulu-ic

“Sadece Bir Damla” adını verdikleri kampanya kapsamında tespit ettikleri maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçlarını belirleyen öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk, ihtiyaç listesini sosyal medyada oluşturdukları sayfada paylaşarak destek aldı.

Bu anlamlı yolculukta yolları Denizli’ye de düşen öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk, Pamukkale Uzunpınar İlkokulu’nda da tespit edilen maddi durumu yetersiz öğrencileri sevindirmek için harekete geçti. Kısa süre içinde ihtiyaç malzemelerini toplayan öğretmenler, hediyeleri Denizli’ye gönderdi.

denizli-sadece-bir-damla-uzunpinar-okulu-ic-1

AKUT DENİZLİ TESLİM ETTİ
Kampanya’ya Denizli’den destek veren AKUT ekipleri, Uzunpınar İlkokulu’nu ziyaret etti, İstanbul’dan gönderilen malzemeleri götürdü. Öğrenciler için erken karne hediyesi olan hediyeleri teslim eden AKUT ekipleri, onların sevinçlerine de ortak oldu.

AKUT Denizli yetkilileri, asli görevleri olan arama ve kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de etkin rol almaya devam edeceklerini ifade etti.

denizli-sadece-bir-damla-diyerek-yola-ciktilar-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı