REKLAMI GEÇ

Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan, Karacasu’da toprağa verildi

Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan, Karacasu’da toprağa verildi

Önce Denizli’de baba evinde helallik alındı, sonra memleketi Karacasu’da helallik alındıktan sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. Hem Denizli hem Karacasu şehidini layık olduğu şekilde uğurladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2017 Perşembe, 19:20

Şehit uzman çavuş Emrah Ceylan’ın, babasının yaşadığı Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesi 10016. Sokak’taki evine getirilip helallik alınmasından sonra memleketi Aydın’ın Karacasu ilçesine gönderilmişti.

Esençay Mahallesi’ndeki baba ocağına getirilen şehidin naaşına son kez sarılan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Emrah Ceylan’ın naaşı, ikindi vakti Karacasu Cumhuriyet Meydanında İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’un kıldırdığı cenaze namazının ardından Esençay Mahallesi’ndeki aile mezarlığında defnedildi.

Karacasu’da sokak ve evler Türk bayraklarıyla donatıldı. Cenaze törenine Aydın Vali Vekili Abdullah Arslan, AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu Kaymakamı Sinem Güher Büyüknalçacı, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

KUZENİ DE ŞEHİT OLMUŞ
Şehit Emrah Ceylan’ın kuzeni olan Mehmet Celal Pülhan’ın 10 Temmuz 1998 yılında Mardin’in Ömerli ilçesinde, terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olduğu öğrenildi.

Şehit Emrah Ceylan’ın ailenin tek çocuğu olduğu ve 2004 yılında uzman çavuşluk sınavını kazanmasının ardından 13 yıldır görev yaptığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı