REKLAMI GEÇ

Tiyatroya gönül veren gençler Denizli’de buluşuyor

Tiyatroya gönül veren gençler Denizli’de buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün, Kocaeli Üniversitesi ile yaptığı işbirliği kapsamında üç günlük doğaçlama ve oyunculuk eğitim programı düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 11:06

Gençlerinin sosyal hayatlarını zenginleştirerek sosyal ve kültürel anlamda kendilerini gelişmelerine olanak sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü ile Kocaeli Üniversitesi işbirliği yaparak, eğitim çalışması düzenledi.

Genç Denizli Tiyatro Kulübü Eğitmeni Hakan Kurt, doğaçlama ve oyunculuk üzerine yapılan eğitim programında öğrencilerin uygulamalı çalışma yapma fırsatı bulduğunu söyledi. Eğitim sonunda Kocaeli Üniversitesi Eğitim Görevlisi Şebnem Telci ile birlikte yapılan doğaçlama ve interaktif gösterinin izleyenlerin beğenisine de sunulduğunu kaydeden Kurt, eğitim çalışmalarının farklı konuklar ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

ŞUBAT AYI PROGRAMI
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün bu ay içinde üç oyun sahneleyecek. Bu akşam “ Çatlaklar Oteli-1”, 21 Şubat 2016 Pazar günü “Türkmen Düğünü”, 28 Şubat 2016 Pazar günü “Atölye Performansı” gösterime sunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı