REKLAMI GEÇ

Zolan: Hainler emellerine ulaşamayacaklar

Zolan: Hainler emellerine ulaşamayacaklar

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Türkiye’nin huzurunu ve barışını hedef alan bu alçak saldırılar ve saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2016 Çarşamba, 17:29

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen menfur terör saldırısı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Mesajında sivillere yönelik gerçekleştirilen barbarca saldırıların insanlığın utanç vesikası olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen bu alçak saldırı sadece Türkiye’ye değil, dünyaya ve insanlığa yapılmıştır. Kana susamış caniler, bütün kutsalları, bütün değerleri ayaklar altına alarak mübarek Ramazan gününde dahi masum kanı dökmekten geri durmuyorlar. İnsanlığa, inanca, değerlere düşman olan bu hain zihniyet kirli amacına asla ulaşamayacaktır” dedi.

Türk milletinin, vicdanlara sığmayan bu hain saldırı karşısında metanetli ve vakur duruşunu koruyacağını ve zor günleri aşacağını kaydeden Başkan Zolan, “Türkiye’nin huzurunu ve barışını hedef alan bu alçak saldırılar ve saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacak. Menfur saldırıda şehit düşen vatandaşlarımıza ve hayatını kaybeden misafirlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine yüce Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı