REKLAMI GEÇ

250 TL’lik eve başvuru patlaması

250 TL’lik eve başvuru patlaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açıkladığı 250 Tl taksitle 25 bin konut projesine il genelinde şu ana kadar 10 binin üzerinde başvuru yapıldığı bildirildi. Bakan Zeybekci’ye seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde bu soru soruluyor. Zeybekci, vatandaşlara projenin ayrıntılarını ve şartlarını anlatıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2015 Salı, 15:56

Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, sabah saatlerinde hal esnafı ile bir araya gelerek sohbet etti. Esnafları tek tek ziyaret eden ve onlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştiren Bakan Zeybekci, “hayırlı işler” temennisinde bulundu. Daha sonra istasyon Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Bakan Zeybekci, sokakta karşılaştığı vatandaşların 250 taksitle konut projesine ilişkin sorularını yanıtladı.

Bakan Zeybekci, bazı yanlış anlaşılan konuları da bire bir kendisi açıklama yaparak bilgilendirme yaptı.

BAŞVURU 10 BİNİ GEÇTİ
AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, 25 bin konut için 1,5 günde 10 binin üzerinde vatandaşın başvuru yaptığını açıkladı.

Tin, “Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açıkladığı konut sorununu ortadan kaldıracak 25 bin konutluk ic-2projeye Denizli halkı sahip çıktı. Öğle saatlerine kadar Denizli Büyükşehir Belediyesine 3 bin 100, Merkezefedi Belediyesine 900, Pamukkale Belediyesine de 1065 vatandaş konuttan yararlanmak amacıyla başvuruda bulundu. Diğer ilçelerle birlikte başvurular 10 binleri geçti. Biz eski Türkiye’de olduğu gibi günübirlik siyaset yapmıyoruz. Bu zamana kadar ne yaptıysak hep Denizli’nin asli ihtiyaçlarını ve gelecek planlamasını yaparak gerçekleştirdik” dedi.

“GELECEĞİ PLANLIYORUZ”
Denizli’nin geleceğini şekillendirecek projelere imza attıklarını anlatan Tin, “Bu günü düşünmeden her zaman 30-50 hatta 100 yıl sonrasını planlayarak adımlarımızı attık. Bunun semeresini de alıyoruz. Denizli Belediye Başkanlığı döneminde 2004 yılında değişim ve gelişimi başlatan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin öncülüğünde Denizli merkezli geliştirilen projelerle ilimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şimdiye kadar açıkladığımız tüm projelerimiz büyük heyecan oluşturdu. Şehirde neredeyse bayram havası estirdi. Ancak 250 lira taksitle verilecek ve herkesin ev sahibi olabileceği projemiz halkımız tarafından sahiplenildi” dedi.

ic-1

SON RAKAMLARI VERDİ
Açıklamasında belediyelere yapılan müracaat sayıları hakkında da ayrıntılı bilgi veren Tin, “Diğer ilçelerle birlikte ilk iki gün 10 bin sayısını geçtik. Denizli Büyükşehir belediyemize ilk gün 2 bin 656, ikinci gün öğle saatlerine kadar 3 bin 100 olmak üzere 5 bin 756, Pamukkale belediyemize ilk gün 692, ikinci gün 1065 olmak toplam 1757, Merkezefendi belediyemizde de ilk gün 800, ikinci gün de 900 olmak üzere 1700 kişi başvuruda bulundu. Bu rakamlar Salı günü öğle saatlerine kadar gerçekleşen rakamlardır. Sarayköy’de şu an itibariyle 2000’in üzerinde başvuru var. Çivril’de ise 1800 kişiyi geçtik” dedi.

Yorumlar

hakikaten manidar   -  Bağlantı 2 Haziran 2015, 22:16

İki maaş ikramiye versek batarız,asgari ücreti artıramayız diyordunuz, acaba neden bu hamle seçim önü.insanın her yıl seçim olsun diyesi geliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı