REKLAMI GEÇ

Dalbudak: “Doğum yardımları başlıyor”

Dalbudak: “Doğum yardımları başlıyor”

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak özellikle bayanlara çocuk yardımını anlatmaya devam ediyor. Dalbudak, “15 Mayıs 2015 tarihinde ve sonrasında doğan çocuklar için birinci çocuğa 300 lira, ikinci çocuğa 400 lira, üçüncü çocuk için 600 lira devlet katkısı ödenecek” dedi. Aile bütçesine katkının artacağına dikkat çeken Dalbudak, babalara da doğum izni geldiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2015 Perşembe, 14:27

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, seçim ziyaretlerinde özellikle bayanlara çocuk yardımını anlatmaya devam ediyor. Dalbudak, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan son torba yasa ile yasalaşan aile paketi ile ilgili de bilgiler veriyor. Tekstil işlerini ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, kadın olarak çalışmanın zorluklarını çok iyi bildiğini ve bir dönem kendisinin de tekstilde çalıştığını ifade ederek, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan son torba yasa ile yasalaşan aile paketi ile ilgili bilgiler verdi.

DOĞUM YARDIMI BAŞLIYOR
Dalbudak açıklamasında şunları söyledi: “Doğum yardımı kapsamında 15 Mayıs 2015 tarihinde ve sonrasında doğan çocuklar için birinci çocuğa 300 lira, ikinci çocuğa 400 lira, üçüncü çocuk için 600 lira devlet katkısı ödenecek. Ayrıca 4857 sayılı kanunda yapılan yeni düzenlemeyle de çocuk sahibi babalar da 5 gün süreyle doğum izni hakkı verilecek. Bu uygulama ile birlikte anne ve baba rahat bir nefes almış olacak. Çocuğu olan babalar iş sebebiyle ailesiyle ilgilenemiyordu. Yeni çıkan bir yasayla çocuk sahibi babalara da 5 gün süreyle doğum izni hakkı verilecek.”

Yorumlar

meşcere   -  Bağlantı 14 Mayıs 2015, 15:07

Asgari ücretle çalışan insanımıza verin bir kart,yapın tesbitleri. hiçbir yerde vergi ödemesin.Eczanede ilaç alırken katılım payı.ötv,Markette kdv dahil.vs.Bunu yapın yeter.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı