REKLAMI GEÇ

Dalbudak’a manili karşılama

Dalbudak’a manili karşılama

Çameli ilçesinde 73 yaşındaki İsmail Kızılhan, AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak’ı mani söyleyerek karşıladı. İsmail amcanın manisi Dalbudak’ı mutlu etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2015 Cumartesi, 10:06

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Dalbudak, Çameli ziyaretinde ilk olarak Yaylapınar İlkokulu’ndaki kütüphane açılışına katıldı. Öğrenciler AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Dalbudak ardından da Çameli ilçesindeki mahalleleri ziyaret etti. AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ı bir mahallede 73 yaşındaki İsmail Kızılhan, “AK Parti adamlarının yüzleri aktır. Kalbi gönlü paktır. Bunlara oy vermek haktır” sözlerinin yer aldığı maniyi söyleyerek karşıladı.

ic-1

ASIL ÖVGÜYE LAYIK OLAN SİZLERSİNİZ
Mani karşısındaki duygularını, “Bizler, sizlerin takdir, sevgi ve desteğine layık olmaya çalışıyoruz” diyerek anlatan Dalbudak, “Sizlerin desteği ile 13 yıldır hizmet destanları yazıyoruz. Milletimizin dertlerine çözüm bulmaya, ülkenin itibarını artırmaya, daha da önemlisi insanlarımızın refah seviyesini artırmaya yönelik çalışıyoruz. Biz bunları yaparken birileri de bundan rahatsız olarak bizlerin önünü kesmeye ve ülkemizin büyümesini engellemeye dönük çalışıyorlar. Bu güne kadar bunlara pirim vermediniz. Bundan sonrada vermeyeceğinize olan inancımız tamdır. Manide bizleri övmüşsünüz, fakat asıl övgüye layık olan sizlersiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı