REKLAMI GEÇ

“Her gece size dua ediyorum”

“Her gece size dua ediyorum”

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, Kale ilçesini ziyaret etti. Dalbudak’ın ziyaret ettiği 93 yaşında Fatma Canlıtürk, ““Her gece size dua ediyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2015 Pazar, 16:33

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, ilçe gezilerinde yoğun ilgiyle karşılanıyor. İlçelerde her mahalleyi tek tek gezerek vatandaşları dinleyen Dalbudak, vatandaşın görüşünü ve düşüncelerine de not alıyor. Son olarak Kale ilçesini ziyaret eden Dalbudak, Dalbudak ilçede esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Kale’de ziyaret ettiği 93 yaşındaki Fatma Canlıtürk, Dalbudak’a, “Her gece kalkıp teheccüd namazımı kılıyorum. Sizler için dua ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu hep yüksek kılsın.Allah onlara hayırlı ömürler versin” dedi.

ic-1

Fatma Canlıtürk’ün bu sözleri AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak’ı duygulandırdı. AK Parti’nin hizmetlerin yanında dualarla da ayakta durduğunu anlatan Dalbudak, “AK Parti hükümetleri olarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmete imza attık. Memleketin çözülemeyen çok sayıda sorununu çözdük. Ülkemizi dünya liginde bir üst seviyeye çıkardık. Bunları yaparken engellemelerle karşılaştık. Bu engelleri her zaman siz gibi değerli büyüklerimizin dualarıyla aştık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı