REKLAMI GEÇ

Siyasete ara verip annesine koştu

Siyasete ara verip annesine koştu

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, anneler gününde yoğun programı arasında Serinhisar İlçesi Ayaz Mahallesi’nde yaşayan annesi Umman Tin’i ziyaret ederek elini öptü, hayır duasını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2015 Pazartesi, 16:20

Anneler gününde Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile birlikte anneler gününde çok sayıda programın yanı sıra, akşam da Fatih Mahallesi’nde gerçekleşen mitinge katılan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, yoğunluk arasında annesini de unutmadı. Gün boyunca annelerin günü programlarına katılan İl Başkanı Tin, ilk fırsatta Serinhisar İlçesi’ne bağlı Ayaz Mahallesi’nde yaşayan Umman Tin’i ziyaret giderek gönlünü aldı.

UMMAN TİN: HER ZAMAN DÜŞÜNCELİDİR
Başkan Tin’in jesti karşısında duygulanan Umman Tin, Şahin Tin’in kendisini devamlı arayıp sorduğunu bir fırsatını bulup bunca işi arasında gelip elini öpmesi karşısında duygulandığını söyledi. 2 kız 1 oğlan evladı bulunduğunu, üç evladından da memnun bulunduğunu belirten Umman Tin, Şahin’in tek erkek evladı olduğunu babasıyla birlikte küçük yaştan itibaren evin yükünü sırtladığını söyleyerek, “Şahin çok gayretlidir. O her zaman kendisi gelemese bile telefonla arayıp halimi hatırımı sorar. Bir eksiğin var mı der. Çok şükür hiçbir eksiğimiz yok.

Allah başımızdakilere sağlık sıhhat versin” dedi. Hayır dua ederek oğluna sarılan Umman Tin, “Allah cümlemizin evladını korusun, hayırlar versin” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Cennet annelerin ayakları altındadır hadisi şerifini hatırlatan Şahin Tin, “Bizler bu dava için insanlarımız için gece gündüz çalışırken bizleri dünyaya getiren, büyüten, besleyen, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, bizleri hayata hazırlayan en önemli varlıklarımız olan annelerimizi unutmak olmaz. Türkiye’de çok analar ağladı. Artık ağlamayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı