REKLAMI GEÇ

Tin: Başarısızlıklarını örtbas ediyorlar

Tin: Başarısızlıklarını örtbas ediyorlar

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Muhalefet, kendi AK Partimizi saha süsleme ve hakimiyetini engelleyerek kendi başarısızlıklarını örtbas etmek istemektedirler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 16:37

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bizler, bu yarışta demokrasi kurallarından ayrılmadan seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yazılı açıklama yapan Tin, “Tüm olumsuz gelişmelere rağmen AK Parti Denizli ailesi olarak şimdiye kadar huzur ortamında geçen seçim çalışmalarının şimdiden sonra da aynı şekilde hoşgörü ve saygı çerçevesinde devam edeceğine olan inancım tamdır. Son günlerde illimizde bir kısım siyasi parti yöneticilerinin bu hoşgörü ortamını bozma ve kamuoyunu kısır çekişmelere sürükleme niyetinde olduğunu gördük” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM BAYRAM HAVASINDA GEÇMELİ”
Muhalefet partilerinin seçim kurullarına yaptıkları itirazlar sonucu alınan kararların yetkililer tarafından uygulanmasını beklemeden sosyal medya üzerinden “Onlar uygulamaz ise biz uygulatmasını biliriz, şu tarihte şu saatte toplanıp asılan bayraklarını biz indireceğiz” şeklinde paylaşımlar yaptıklarını belirten Tin, “Demokrasi Şöleni olması gereken seçim çalışmalarına gölge düşürmüştür. Unutulmamalıdır ki, her seçim milletimiz için kaderinin belirlendiği ve genelde bayram havasında geçen bir demokrasi yarışıdır. Bu yarışmada her parti, coşkuyu ve bayram havasını yansıtmak için çevre duyarlılığına, vatandaşların haklarına saygılı olarak kampanyalarını yürütür, bayraklarını asar. Denizlimiz dışında diğer illere baktığımız da her parti için bu coşku ve bayram havasını görmekteyiz. Bu coşku ve heyecan sokaklara yansımış bütün partiler bayraklarını asmış, seçim kampanyalarını tam bir şölen havası içinde yürütmektedir. İlimizde ise bu şölen havası maalesef kişisel kaygı ve hedefi olmayan itirazlar nedeni ile yok olmuştur. Denizlimizi bu bayram havasından yoksun bırakanları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bizler bu yarışta demokrasi kurallarından ayrılmadan seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her siyasi partinin seçim bürolarının önünün bir düğün evi gibi süslenmesi ve seçimlerin bir bayram havasında, huzur içinde geçmesi temennimizdir”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı