REKLAMI GEÇ

Tin: Biz diğer illerle yarışıyoruz

Tin: Biz diğer illerle yarışıyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il teşkilatı, mitinglerine devam ediyor. İlk olarak Dokuzkavaklar’da miting yapan AK Parti, son mitingini Bağbaşı’nda gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, seçimde Denizli olarak diğer illerle yarıştıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 16:36

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde dört koldan sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il teşkilatı, Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin de katılımıyla mahallelerde mitingler yapmaya devam ediyor. Dokuzkavaklar’da Hasan Güngör Spor Salonu önünde yapılan miting ile başlayan program bu hafta sonu Göveçlik ve Bağbaşı mitingleri ile devam etti.

“SÖZ VATANDAŞIN”
Denizli için 2023 vizyon projelerin açıklandığı mitinglerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini anlatan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin, mitinglerin vatandaşlarla bir araya gelmeye bir vesile teşkil ettiğini, bu vesileyle de mahallelerde projeleri anlatma fırsatı bulduklarını ifade ediyor. Başkan Tin, “AK Parti hükümetlerinin 13 yıl boyunca yaptıkları, halen devam eden dev yatırımlar ve 2023 hedefi doğrultusunda ortaya konan projeler ortadadır. Takdir vatandaşlarımızındır. Onlar en güzel ve en doğruyu ortaya koyabilecek bir kararlılığa sahiptir” dedi.

“BİZ BİR AİLEYİZ”
Esnafı, memuru, işçisi, emeklisi, genci yaşlısı ile bir aile olduklarını belirten Tin, “Onların dertlerine beklentilerine, sorunlarına çözüm üretip ülkenin de refah seviyesinin yükseldiğini görmek hepimizi sevindiriyor. Ülkenin ve insanımızın itibarı yükseltince millet kendi içinden çıkan kadrolara sahip çıkıyor. Bu seçimde de inşallah aynısı olacaktır. Biz Bakanımız Nihat Zeybekci’nin de dediği gibi iller arası yarışta ön sıralarda yer almaya çalışıyoruz. Bunun için de bütün birimlerimizle, hepimiz çok çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı