REKLAMI GEÇ

Tin eskileri unutmadı

Tin eskileri unutmadı

AK Parti İl Başkanlığı, kuruluştan bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev almış isimler için vefa yemeği düzenledi. Toplantıda 7 Haziran seçimleri için güç birliği çağrısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2015 Pazartesi, 14:14

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev yapmış isimler, AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği vefa yemeğinde bir araya geldi. Twenty 20’deki yemeğe, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya, Peral Uluköy, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli il yönetim kurulu üyeleri, eski belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe eski başkan ve yöneticileri katıldı.

“KÜSKÜNLÜKLERİ KENARA BIRAKALIM”
AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, partinin kuruluşundan bu yana görev alan isimleri bir araya getirdiklerini belirterek, “Hep biriz bu yolda el ele çalışmaya var mısınız? Kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakıp 7 Haziran için kilitlenme vakti geldi” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuşmasında, “7 Haziran seçimleri yeni ve güçlü Türkiye, sivil anayasa için bu bir şanstır. Bu fırsatı iyi değerlendirelim” dedi.

“YİNE BAŞARABİLİRİZ”
icYemekte konuşan Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Belediye Başkanı seçildiği 2004 yılındaki seçimleri örnek göstererek, “O dönem anketler yapıldı. CHP, AK Parti’den 10 puan öndeydi. Sizlerin sayesinde gece gündüz bir saat az uyuyarak, bir saat az işimize giderek yüzde 51,5 oy ile rekor kırdık ve seçimleri kazandık. Yani, 2004 mahalli idareler seçimlerinde başardık. Bu dönem de başarabiliriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı