REKLAMI GEÇ

Tin: Pazar günü ikinci yarının başlangıcı olacak

Tin: Pazar günü ikinci yarının başlangıcı olacak

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizlilileri pazar sabahı sandıklara gitmesini ve mutlaka oy kullanmasını isteyerek, “Yeni Türkiye yolunda ikinci yarının başlangıcı olacak pazar günü herkes sandıklara koşsun. Denizli halkını demokrasi şölenine bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 14:55

Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde yazılı bir basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, partililere “sandıklara sahip çıkalım”, vatandaşlara da “sandıklara koşalım, oylarımızı kullanalım” çağrısında bulundu. Tin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Pazar sabahı, Türkiye’de ve Denizli’de çok şeylerin başlangıcı olacak. 13 yılda çağ atlayan, eski halinden eser kalmayan Türkiye’nin daha da büyümesi, gelişmesi ve bölgesi ile dünyada daha etkin bir hal alması için yeni bir süreç başlayacak. Bu süreçten en çok da vatandaşlarımız memnun kalacak. Pazar günü Yeni Türkiye’nin temelleri atılacak. Bunca yıldır elde ettiğimiz kazanımların anlam daha da anlam bulması ve kazanımların bir adım daha ileriye götürülmesi için bu seçim önemlidir.”

OYLARINIZI GELECEĞİMİZ İÇİN KULLANIN
Vatandaşlara da seslenen Tin, “Bir oy ülkenin ileriye gitmesi ve tekrar eski karanlık günlere dönmesine neden olabilir. Onun içindir ki gönül verdiği partiye, yapılan hizmetlere, boş laflara değil ortaya konan projelere inanan ve güvenen herkes oylarını geleceğimiz için kullansın. AK Parti olarak bizler AK Parti Denizli Milletvekili Adayımız Nihat Zeybekci önderliğinde Denizli’nin 2023 vizyonu çizdik ve dev projelerimizi vatandaşlarımızın önüne koyduk. Daha önce yaptık. Verdiğimiz sözleri tuttuk. Yine yapacağız. Yeni Türkiye yolunda ikinci yarının başlangıcı olacak pazar günü herkes sandıklara koşsun. Denizli halkını demokrasi şölenine bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı