REKLAMI GEÇ

Yüceliş: Daha yapacak çok işimiz var

Yüceliş: Daha yapacak çok işimiz var

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, vatandaşla buluşmalarında 13 yıllık dönemde yapılan hizmetleri anlatıyor, sorunları not alıyor. Özellikle sağlıkta 2002’den sonra devrim yapıldığını ifade eden Yüceliş, “ Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 16:29

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, ziyaretlerinde vatandaşların gerek memnuniyet gerekse şikâyetlerini tek tek not aldı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Yüceliş, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmaları da anlattı. Özellikle sağlıkta 2002’den sonra bir devrim yapıldığını ifade eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş, vatandaşında hasta olmaktan korkmasının ortadan kalktığını belirtti. Daha yapacak çok işlerinin olduğunu anlatan Yüceliş, bölge hastanesi ile Denizli’nin sağlık alanında ağırlığının iyice artacağını bildirdi. İlçelerde de hastane yapımlarına başladıklarını kaydeden Yüceliş, Denizli’nin termal sağlık ve turizm şehri olacağını, bu alanda dünyada bir numara olacaklarını ifade etti.

EKSİKLİKLER GİDERİLDİ
2000 yılından önce Türkiye’de sağlık noktasında çok büyük eksikler olduğunu belirten Yüceliş, şunları söyledi: “Vatandaşlarımız istediği yerde tedavi olamıyordu. Hastanelerin durumuna kötüydü. Ülkemizde herkes sigorta durumuna göre ayrıma maruz kalabiliyordu. Avrupa ülkelerinin ambulans helikopterleriyle farklı ülkelerden hastalarına müdahale etmesine gıpta ile bakıyorduk. Ama 2000 yılından sonra ülkemizde AK Parti ile beraber tam anlamıyla bir devrim yaşandı. Şimdi bazı konularda Avrupa’dan öne geçtik. Sağlık alanında özellikle yaşanan devrim ile vatandaşlarımız artık hasta olmaktan korkmuyor. İstediği hastaneye giderek tedavisini oluyor. İstediği eczaneden ilaçlarını alabiliyor. Hastanelerimizde en iyi şekilde hizmet veriliyor.”

denizli-lutfu-ergur-ic
AK Parti hükümetlerinin sağlık alanında yaptığı hizmetlerden takdirle bahseden Emekli Astsubay Lütfi Ergür, her istedikleri hastanede tedavi gördüklerini ifade ederek yapılan çalışmaları göz ardı etmenin imkânsız olduğunu anlattı. Ergür “Almanya’dan hastasını uçakla almak için buraya geliyorlardı. Çok şükür bunlara kavuştuk. At gözlüğü ile bakmaktır bunları inkar etmek. Şimdi istediğimiz hastanede tedavi olabiliyoruz” dedi.

denizli--cazmi-tali-1

Emekli öğretmen Cazim Tali de 2000 yılından önce Türkiye’nin sağlık alanında iflas ettiğinin altını çizdi. Hastaların, hastane kuyruğunda saatlerce sıra beklediğini hatırlatan Tali, sağlıkta devrim yaşandığını aktardı. Tali, “2000 yılında önce sağlık durumu iflas etmişti. Hastalar saatlerce sırada bekliyor. Poliklinik çalışmıyor bir hastanede aynı branşta doktor tek. Hasta sıraya geçiyor. Şimdi istediğin eczaneden ilacını alabiliyorsun. Maalesef bazıları bu çalışmaları ört pas ediyor. Emekliliklerin de rahat olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı