REKLAMI GEÇ

Yüksel’den ülkücülere büyük Türkiye’ye destek olun

Yüksel’den ülkücülere büyük Türkiye’ye destek olun

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, bir dönem içinde bulunduğu ülkücü harekete “Büyük Türkiye yoluna destek olun” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2015 Cumartesi, 19:31

AK Parti Milletvekili Mehmet Yüksel, geçmişte Türkiye’de yarın için plan yapılamazken, günümüzde 2023 ve 2071 planları yapıldığını söyleyerek, bir dönem birlikte siyasi mücadele verdiği arkadaşlarına “Ülkücü dava arkadaşlarım bir değerlendirme yapacak ve büyük Türkiye yolunda alınan büyük mesafeyi dikkatle değerlendirecektir” dedi.

1970 yıllarda ülkücü hareketin Denizli’deki en önemli isimlerinden olan Yüksel, MHP lideri Alparslan Türkeş’in görüşleri ile üniversite yıllarında tanıştığını, o günden beri büyük Türkiye yolunda yürüdüğünü söyledi.

Mehmet Yüksel, ülkücülüğün büyük Türkiye ideali olduğunu,ömrünce bu ideali için çalıştığını, şimdi AK Parti iktidarında da bu ideal doğrultusunda çalışmalarına devam ettiğini, yaptıklarının sözde değil özde olduğunu vurguladı. Yüksel, sözlerine şunları ilave etti:

“2002 yılında 30 milyar dolarlarda olan ihracatın 150 milyar dolarların çok üzerine çıkması bile büyük Türkiye yolunda çok büyük bir hamledir. Türkiye’nin hastanede insanların rehin kaldığı bir ortamdan bugün otel konforunda hastanelere kavuştu. Dünyada itibarlı bir Türkiye, güçlü bir Türkiye’nin temellerinin atıldığı bir dönem yaşıyoruz. Ülkücü kardeşlerim şimdi önemli bir karar verme aşamasındadır. Ben inanıyoum ki kalbinde büyük Türkiye aşkını taşıyan dava arkadaşlarım AK Parti iktidarına destek olacak, bu iktidarın sağladığı büyük başarıyı dikkatle takip edecektir. Belki 1990 doğumlu arkadaşlarımız bunu bilmeyebilirler. Ama bu millet koalisyonlardan çokçekti bir daha bizi Allah o günlere düşmekten korusun. Şimdi zaman büyük Türkiye yolunda yürümek zamanıdır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı