REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Pazar günü ilk iş sandığa gidin

Zeybekci: Pazar günü ilk iş sandığa gidin

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin Delikliçınar Meydanı’nda esnaf ve vatandaş verdiği kahvaltıda herkese “Sandığa gidin” çağrısında bulundu. Denizli’nin kazanmasını isteyen herkesin oy kullanması gerektiğini belirten Zeybekci, “Pazar günü havanın güneşli ve güzel olması sizleri kandırmasın. Önce oyunuzu kullanın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 10:35

AK Parti İl Teşkilatı Delikliçınar Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlara kahvaltı verdi. Kahvaltıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ile partililer de katıldı.

Kahvaltıya katılan vatandaşlara seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’nin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde hep kazandığını belirterek, bundan sonra da kentin kazanmaya devam etmesi için Denizlilileri Pazar günü oy kullanmaya çağırdı. Zeybekci, “Pazar günü seçim var. Bu seçimde Denizli kazansın istiyorsanız herkes sandık başına giderek oyunu kullanmalı. Pazar günü havanın güneşli ve güzel olması sizleri kandırmasın. Önce oyunuzu kullanın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı