REKLAMI GEÇ

DENİZLİ MİLLETVEKİLLERİ YEMİN ETTİ

DENİZLİ MİLLETVEKİLLERİ YEMİN ETTİ

25. Dönem Denizli Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemin ederek görevlerine başladılar. AK Parti ve MHP’li milletvekilleri kıdemliydi. CHP’nin 3 milletvekili de ilk kez kürsü heyecanı yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2015 Salı, 17:51

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 25. Dönem yemin töreni ile başladı. Önce mazbatalarını alan ve kayıtlarını yaptırarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki odalarına yerleşen milletvekilleri, bugün de genel kurulda yemin etti.

Denizli Milletvekilleri de, kürsüye gelerek sırasıyla yemin metnini okuyarak and içtiler. Denizli Milletvekillerinin en kıdemlileri, 3. kez seçilen AK Partili Mehmet Yüksel ile MHP’li Emin Haluk Ayhan’dı.

AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Bilal Uçar da, tecrübe sahibiydiler. Onlar da ikinci kez yemin etmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsüne çıktılar.

CHP’nin Denizli milletvekillerinin tamamı ise ilk kez o kürsüye çıkma heyecanı yaşadılar. Melike Basmacı, Kazım Arslan ve Gülizar Biçer Karaca CHP’nin tamamen yenilenen Ankara kadrosu olarak sırasıyla kürsüye gelerek yemin ettiler. CHP’li vekiller ne kadar soğuk kanlı görünmeye çalışsalar da heyecanları dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı