REKLAMI GEÇ

Zorla oy kullandıran sandık başkanı gözaltında!

Zorla oy kullandıran sandık başkanı gözaltında!

Sarayköy Tosunlar’da, 1065 Nolu Sandık Başkanı Yusuf K. İlçe Seçim Kurulu’nun talebince jandarma tarafından gözaltına alındı. Yusuf K., oy kabinine girip seçmenlere zorla AK Parti’ye oy kullandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. İşin tuhaf tarafı ise, gözaltına alınan ismin Fuat Avni’nin iddia ettiği listede yer almasıydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2015 Pazar, 14:20

Şok eden haber Sarayköy’den geldi. İddiaya göre Tosunlar’da 1065 Nolu sandığın başkanı Yusuf K, yaşlı seçmenlerin oy kullanma işlemi sırasında nezaretçi sıfatıyla kabine girip, seçmenlere AK Parti’ye oy vermeleri konusunda zorlayınca, gözaltına alındı.

Olay bir seçmenin, sandık kurulu üyelerine Başkan Yusuf K.’yı şikayet etmesiyle ortaya çıktı. Kendisinin oy vermek istediği parti yerine evet mührünü zorla AK Parti’ye bastırdığını ileri süren seçmen, şikayetçi olunca sandık görevlileri İlçe Seçim Kurulu’na haber verdi.

Kısa süre içinde sandık başına gelen seçim kurulu üyeleri, şikayetçi, sandık görevlileri ve başkan Yusuf K’yı dinledi, ardından jandarmaya haber verdi. Tosunlar İlkokulu’na gelen jandarma, sandık başkanı Yusuf K’yı bu iddialar nedeniyle gözaltına aldı.

Yusuf K. Jandarma tarafından Sarayköy Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. İşin en dikkat çekici boyutu ise, bir süre önce ünlü twitter fenomeni Fuat Avni’nin seçimlere hile karıştıracağı iddiasıyla yayınladığı isim listesinde Sandık Başkanı Yusuf K’nın da yer almasıydı.

Yorumlar

fuat   -  Bağlantı 7 Haziran 2015, 16:33

ya bu adam bu kadar mı ahmak ki her partiden sandık görevlilerinin olduğu yerde, şikayet edileceği belli, kabine girip insanları zorlasın. dağ başı sanki. bak bir de akepeye verdiriyormuş. fuat avni de yazmış. ne kadar ilginç vay canına yahû.

haydar   -  Bağlantı 7 Haziran 2015, 15:21

Fuat Avni’nin söylemediğini de ben söyleyeyim bu kişi akp kazanırsa önemli bir göreve getirilecek, akp kaybederse akpli bir belediyede dolgun maaşla göreve başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı