REKLAMI GEÇ

AKP’DEKİ ÜLKÜDAŞLARIMIZI MHP’YE DAVET EDİYORUZ

AKP’DEKİ ÜLKÜDAŞLARIMIZI MHP’YE DAVET EDİYORUZ

MHP Denizli ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, AK Parti’de siyaset yapan eski ülkücüleri MHP’ye dönmeye davet etti. Birtürk, “Türkiye’nin geleceği için, milli hislerin hayat bulması için AKP ve diğer partilerdeki ülküdaşlarımızı gerçek yuvalarına bekliyoruz” çağrısını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 11:52

AK Parti Milletvekili Mehmet Yüksel’in ülkücülere yönelik çağrılarına cevap MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk’den geldi. Ülkücülerin AK Parti’den gelen “bizi destekleyin” çağrılarını karşılıksız bırakacağını söyleyen Birtürk, “50 yıldır ülkücü davaya hizmet eden birisi olarak şunu söylüyorum: Ülkücülerin yeri bellidir, MHP’dir. Bu tür çağrılar yapılsa da ülküdaşlarımız, gönüldaşlarımız bu çağrılara tevessül etmeyecektir” dedi.

ic-2

7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu, MHP’ye destek verenlerin de bunun bilinciyle hareket ettiğini belirten Birtürk, “Ülkücü davaya inanan arkadaşlarımızın bazıları AKP’de siyaset yapmaktadır. Onları ve diğer partilerdeki arkadaşlarımızı MHP’de toplanmaya, oylarıyla iktidar yürüyüşümüze destek vermeye bekliyoruz. Türkiye’nin geleceği için, milli birlik ve bütünlük için bu çağrımızı karşılıksız bırakmayacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

ic-1

BULDAN’DA SEÇİM ÇALIŞMASI
Öte yandan MHP milletvekili adayları Cafer Birtürk ve İsmail Yarıma, seçim çalışmalarına Buldan’da devam etti. Buldan’ın Kadıköy ve Çamköy mahallelerini ziyare eden Birtürk ve Yarımca, “Köylü, milletin efendisidir. MHP iktidarında tarım politikalarımızla bu söz yerini bulacaktır. Mazotun litresi 1 lira 75 kuruştan verilecek. Zirai ürünlerde ÖTV ve KDV kalkıdıralacak. Milli tarım politikası ile kendi tohumumuzu uretecek, artık dünyaya Türk tohum ve tarım ürünlerini ihraç edeceğiz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı