REKLAMI GEÇ

Birtürk’den yeni işyeri açanlara vergi ve prim desteği sözü

Birtürk’den yeni işyeri açanlara vergi ve prim desteği sözü

MHP Denizli ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, yeni işyeri açan esnafa beş yıl süreyle vergi ve SGK prim desteği sağlanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2015 Cuma, 14:12

 

MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmalarını Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ile birlikte Örnek Caddesi’nde sürdürdü. Örnek Caddesi’nde düzenlenen hayır yemeğine katılan Ayhan ve Birtürk, esnaflarla sohbet etti.

Esnafın kendilerine ilettiği şikayetleri not ettiklerini belirten Birtürk, “Her gittiğimiz yerde bize anlatılanlar esnafın ne kadar ihmal edildiğini, Türkiye’nin çimentosu niteliğindeki bu kesimin yaşadıkları sıkıntıların altında ezildiğini gösteriyor. MHP iktidarında bunların hepsi sone erecek, esnaf refah ve mutluluğa kavuşacak” dedi.

Esnafa tahsis edilen kaynakların artıralacağını anlatan Birtürk, “Ekonominin ve toplumsal yapının temelini oluşturan esnaf ve sanatkar kesimi güçlendirilerek, faaliyetlerindeki dinamizme süreklilik kazandırılacak. Yeni işyeri açan esnafa beş yıl süreyle vergi ve SGK prim esteği sağlanacak. Esnaf kesiminin teknoloji kullanma düzeyi ve ürün kalitesi yükseltilecek, verimliliği artırılacak, bilgiye erişimleri kolaylaştırılacak, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri etkinleştirilecek, ana ve yan sanayi ile bütünleşmeleri sağlanacak, elektronik ticaret imkânları geliştirilecek, işletmeler arası işbirliği mekanizmaları tesis edilecek, Ar-Ge faaliyetlerine destek verilecek, tahsis edilen kaynaklar artırılacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı