REKLAMI GEÇ

MHP’den engelliye 450, 65 yaş üstündekilere 250 TL maaş

MHP’den engelliye 450, 65 yaş üstündekilere 250 TL maaş

MHP Denizli ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, iktidara geldiklerinde halen 315 lira olan engelli maaşlarını 450 liraya, 105 lira olan 65 yaş üzerindeki muhtaç kişilerin maaşını da 250 liraya yükselteceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2015 Pazar, 13:43

MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk ve üçüncü sıra milletvekili adayı Ümit Bahtiyar, 7 Haziran seçimleri için son bir haftaya girilirken, çalışma temposunu iyice yükselttiler. Irlıganlı, Kocadere ve Göveçlik mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Birtürk ve Bahtiyar, MHP iktidarında uygulanacak politikalar ile projeleri alattı.

IRLIGANLI’DA BİR EVE KONUK OLDULAR
Seçim çalışmalarının Irlıganlı Mahallesi durağında yoğun bir ilgiyle karşılaşan Birtürk ve Bahtiyar, “evimize konuk olun” davetini kırmadı. “TOKİ Evleri’nde, Mesude teyzemizin evine konuk olduk. Misafirperverliklerine teşekkür ediyoruz. Bizlere gösterilen bu ilgi karşılıksız kalmayacak, iktidarımızda milletin lehine olan ne varsa hayata geçirilecek” dedi.

Daha sonra Kocadere ve Göveçlik mahallelerine giden MHP milletvekili adayları Cafer Birtürk ve Ümit Bahtiyar, kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu, esnafı işyerlerinde ziyaret edip istek ve sorunlarını sordular.

“MAAŞLAR YÜKSELECEK”
Bu arada MHP iktidarında gerçekleşecek uygulamaları da anlatan milletvekili adayları, “Muhtaç durumdaki engelli vatandaşlardan; 18 yaşını dolduran ve başkasının yardımı olmaksızın hayatını devam ettiremeyecek düzeyde engelli olanların aylıkları 315 liradan 450 liraya, diğer engelli aylığı ve 18 yaş altı engelli yakını aylığı ise 210 liradan 300 liraya yükseltilecektir. Bakıma muhtaç engellilere evde bakım ücretinin verilmesinde aranan azami gelir tutarı (aile içi kişi başına geliri net asgarî ücret tutarının 2/3’ünden az olma), brüt asgari ücret tutarına yükseltilecektir. 65 yaşını doldurmuş, muhtaç durumdaki kişilere ödenen aylık, 105 liradan 250 liraya yükseltilecektir. Bunlar tüm detaylarıyla seçim beyannamemizde yer alıyor” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı